Mancarica de pui cu ceapa - Retete Culinare

Mancarica de pui cu ceapa


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui ( sau pulpe de pui )
  • 4 ardei capia
  • 1 lingurita boia dulce
  • 3 cepe rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura condiment vegetal sau cu gust de gaina
  • 250 ml lapte
  • 250 ml smantana lichida pentru gatit
  • 1 kg cartofi noi
  • patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti bine cepele si ardeii si le tai julien.
  2. Ungi o tava termorezistenta cu unt sau cu ulei si asezi legumele.
  3. Speli bine pieptul de pui, il tai in bucati potrivite, il ungi cu ulei si il condimentezi cu sare, piper si boia.
  4. Asezi bucatile de carne peste legumele din tava.
  5. Dizolvi condimentul cu gust de gaina in laptele fierbinte, apoi il torni impreuna cu smantana si laptele peste carne si legume.
  6. Dai tava la cuptor, la foc potrivit pentru circa o ora.
  7. Cureti cartofii noi, ii speli bine, ii pui la fiert in apa rece cu sare.
  8. Cand sunt gata, ii strecori bine si ii pui la prajit in doua linguri de unt.
  9. Condimentezi cu sare si piper.
  10. Servesti mancarica de pui cu cartofi prajiti, iar la final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  11. Pofta buna!

Mancarica de pui cu ceapa


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de pui cu ceapa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de pui cu ceapa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.