Piept de pui cu ciuperci si broccoli - Retete Culinare

Piept de pui cu ciuperci si broccoli


Iti trebuie:

  • 700 g piept de pui
  • 3 cepe rosii
  • 250 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 300 g buchetele de broccoli
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita tarhon
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie
  • 100 ml cherry sec
  • 400 ml apa clocotita
  • sare
  • piper
  • frunze de dafin
  • patrunjel verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il tai in cubulete, il condimentezi cu sare si piper si il pui la calit in ulei incins.
  2. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit alaturi de pieptul de pui.
  3. Speli bine ciupercile, le tai in jumatati daca sunt mai micute si le pui la calit impreuna pieptul de pui si ceapa.
  4. Condimentezi cu sare, piper, cimbru, dafin, tarhon si coaja de lamaie.
  5. Torni apa clocotita si cherry-ul si lasi sa fiarba pana cand legumele se inmoaie.
  6. Cureti morcovii, ii tai dupa preferinta si ii adaugi in tocanita.
  7. Speli buchetelele de broccoli si le adaugi si pe ele in tocanita.
  8. Lasi sa fiarba totul la foc mic.
  9. La final presari deasupra patrunjel verde.
  10. Pofta buna!

Piept de pui cu ciuperci si broccoli




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu ciuperci si broccoli "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu ciuperci si broccoli - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.