Bors de fasole verde - Retete Culinare

Bors de fasole verde


Iti trebuie:
  • 700 g fasole verde
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei grasi
  • 4 cartofi
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • 1 lingurita cimbru
  • patrunjel verde
  • 700 ml bors
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala mai mare de ciorba pui la fiert apa rece cu un praf de sare.
  2. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit intr-o tigaie incinsa cu ulei.
  3. Cureti morcovii, ii dai pe razatoarea fina, tai ardeii cubulete mici si ii pui la calit alaturi de ceapa.
  4. Cureti de coaja rosiile, le tai cubulete si le pui peste legume, apoi adaugi apa care clocoteste peste legumele calite si o lasi sa ajunga din nou la fierbere.
  5. Fasolea, spalata si curatata de ate le adaugi in ciorba cand aceasta incepe sa fiarba.
  6. Adaugi si cartofii curatati, spalati bine si taiati cubulete.
  7. Condimentezi ciorba cu sare, boia, piper si cimbru si lasi sa fiarba in continuare.
  8. Fierbi borsul intr-un alt vas, il strecori si il adaugi peste ciorba.
  9. Mai lasi sa fiarba 5 minute, iar la final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Bors de fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.