Pipote de pui cu mazare - Retete Culinare

Pipote de pui cu mazare


Iti trebuie:

  • 700 g pipote de pui
  • 3 cepe rosii
  • 250 g scarita afumata
  • 400 g mazare
  • 200 g ciuperci
  • 4 linguri pasta de bulion
  • 2 ardei capia
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 fir de salvie verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pipotele de pui, le indepartezi pielitele si le tai fie in jumatati, fie in sferturi.
  2. Cureti si speli bine 2 cepe rosii, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  3. Cand ceapa s-a inmuiat adaugi si pipotele de pui.
  4. Condimentezi totul cu sare, piper si salvie.
  5. Speli ardeii, ii cureti de cotoare, ii tai julien si ii pui alaturi de pipote.
  6. Torni 200 ml supa de legume si lasi sa fiarba la foc mic.
  7. Torni 150 ml apa si mai lasi pe foc pana se inmoaie ranza. intre timp, fierbi in apa sarata pastele fainoase, timp de 15 minute, le strecori si le lasi deoparte.
  8. Cealalta ceapa o tai marunt, o calesti pana devine sticloasa, adaugi scarita afumata si taiata felii subtiri, le prajesti putin si apoi adaugi ciupercile intregi.
  9. Lasi sa fiarba acoperit 30 de minute.
  10. Dupa aceea, adaugi mazarea verde, condimentezi cu sare si pipier si mai lasi 25 minute pe foc.
  11. Servesti mancarica de mazare cu pipote in sosul propriu.
  12. Pofta buna!

Pipote de pui cu mazare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pipote de pui cu mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pipote de pui cu mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.