Sufleu de mazare cu legume - Retete Culinare

Sufleu de mazare cu legume


Iti trebuie:
  • 600 g mazare
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • 250 g orez
  • 800 ml supa de legume
  • 450 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 3 linguri unt
Pentru sos iti trebuie:
  • 2 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul bob cu bob, il speli in mai multe randuri de apa, il scurgi bine si il pui la calit in ulei incins.
  2. Dupa cateva minute, adaugi supa de legume si lasi sa fiarba la foc mic.
  3. Speli bine mazarea, o scurgi bine de apa si o adaugi ( 500 g ) in tigaia cu orezul.
  4. Condimentezi cu sare si piper.
  5. Tai ciupercile marunt si le inabusi 10-15 minute in unt.
  6. Condimentezi ciupercile cu sare, piper si verdeata tocata marunt.
  7. Pentru sos, pui untul intr-o craticioara, adaugi faina in ploaie, amesteci energic iar apoi adaugi usor laptele continuand sa amesteci rapid.
  8. Amesteci continuu si pui sare si piper dupa gust.
  9. Amesteci sosul cu restul de mazare ( 100 g mazare ), cu galbenusurile frecate cu un praf de sare si cu albusurile batute spuma.
  10. Ungi un vas de yena cu unt.
  11. Pui amestecul de orez cu mazare, cascaval, iar deasupra torni sosul alb.
  12. Razi cascaval si dai amestecul la cuptor pentru circa 25 de minute.
  13. Pofta buna!

Sufleu de mazare cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de mazare cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu de mazare cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.