Musaca de spanac cu rosii - Retete Culinare

Musaca de spanac cu rosii


Iti trebuie:

  • 1 kg spanac
  • 5 rosii
  • 4 oua
  • 350 g telemea
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 200 g smantana pentru gatit
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri unt
  • pesmet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine frunzele de spanac si le pui la oparit in apa fierbinte cu sare.
  2. Cand e gata, il scoti si il scurgi bine de apa.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in unt incins.
  4. Adaugi si spanacul oparit si tocat, sare, piper si usturoiul pisat.
  5. Lasi cateva minute pe foc.
  6. Dupa 10 minute, iei de pe foc, lasi sa se racoreasca si dupa ce s-a racorit suficient incorporezi ouale batute bine, telemeaua data pe razatoarea fina si amesteci bine.
  7. Ungi un vas de yena cu unt si il tapetezi cu pesmet.
  8. Speli rosiile, le tai rondele si le asezi in vasul tapetat cu pesmet.
  9. Asezi deasupra compozitia cu spanac.
  10. Amesteci smantana cu mozzarella si le pui peste spanac.
  11. La final pui deasupra rondele de rosii si dati la cuptor pentru 50 de minute.
  12. Pofta buna!

Musaca de spanac cu rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de spanac cu rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de spanac cu rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.