- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete de Tocanite
- Mancarica de fasole verde cu carnaciori
Mancarica de fasole verde cu carnaciori
- Prezentata de: Iurie Narcisa
- » Cartea De Bucate : Retete de Tocanite
- » Fara nota
- » Data: 26/06/2013
Iti trebuie:
- 700 g fasole verde
- 4 carnaciori oltenesti
- 2 cepe mari
- 4 catei de usturoi
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
- supa de legume din concentrat
- 1/2 legatura verdeata
- cimbru
- Speli bine fasoela verde , o cureti de codite si o lasi la scurs cateva minute.
- Toci marunt cepele si le pui la calit in ulei incins.
- Dupa trei minute, adaugi fasolea, cimbru, sare, piper , adaugi supa de legume calda peste legume si le lasi sa fiarba la foc mic circa 30 de minute.
- Ungi o tava de yena cu unt.
- Dupa ce au fiert fasolele 30 de minute le scurgi bine de apa si le asezi in tava de yena.
- Tai carnatii si usturoiul rondele si ii adaugi in tava.
- Bagi tava la cuptor pentru circa 20 de minute.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de fasole verde cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".