Pui in sos de marar - Retete Culinare

Pui in sos de marar


Iti trebuie:

  • 1 kg pulpe superioare de pui ( sau piept de pui )
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri faina
  • 450 g smantana lichida pentru gatit
  • 2 legaturi marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui, o dezosezi, o cureti de pielite, o tamponezi cu un servet de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si o pui la rumenit cateva minute in ulei incins.
  2. Lasi carnea sa se rumeneasca frumos la foc mic pe toate partile.
  3. Dupa ce s-a rumenit, scoti bucatile de carne si in grasimea ramasa pui la calit cepele tocate marunt.
  4. Lasi doua trei minute, dupa care adaugi faina in ploaie si amesteci energic pentru a nu se forma cocolosi.
  5. Adaugi apoi si smantana, avand grija sa amesteci cu un tel.
  6. Dupa doua minute, pui in sos si bucatile de carne, lasi sa fiarba circa 25 de minute, iar la final adaugi mararul tocat marunt si acoperi vasul.
  7. Pofta buna!

Pui in sos de marar


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui in sos de marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui in sos de marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.