- Pagina Principala
- Retete cu carne
- Retete din Carne de Pasare
- Pui in sos de marar
Pui in sos de marar
- Prezentata de: Badulan Stefania
- » Cartea De Bucate : Retete din Carne de Pasare
- » Fara nota
- » Data: 27/06/2013
Iti trebuie:
- 1 kg pulpe superioare de pui ( sau piept de pui )
- 2 cepe mari
- 3 linguri faina
- 450 g smantana lichida pentru gatit
- 2 legaturi marar
- sare
- piper
- ulei
- Speli bine carnea de pui, o dezosezi, o cureti de pielite, o tamponezi cu un servet de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si o pui la rumenit cateva minute in ulei incins.
- Lasi carnea sa se rumeneasca frumos la foc mic pe toate partile.
- Dupa ce s-a rumenit, scoti bucatile de carne si in grasimea ramasa pui la calit cepele tocate marunt.
- Lasi doua trei minute, dupa care adaugi faina in ploaie si amesteci energic pentru a nu se forma cocolosi.
- Adaugi apoi si smantana, avand grija sa amesteci cu un tel.
- Dupa doua minute, pui in sos si bucatile de carne, lasi sa fiarba circa 25 de minute, iar la final adaugi mararul tocat marunt si acoperi vasul.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui in sos de marar "
Va dorim " Pofta Buna ".