Pui cu sos de smantana si ciuperci - Retete Culinare

Pui cu sos de smantana si ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 400 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il tai in fasii, il condimentezi cu sare si piper si il pui la rumenit in ulei incins.
  2. Dupa ce bucatile de carne s-au rumenit pe ambele parti, le scoti si in grasimea ramasa pui ceapa tocata marunt la calit.
  3. Adaugi apoi faina, usturoiul tocat marunt, amesteci bine, adaugi rosia decojita, taiata bucatele si ciupercile spalata si scurse bine.
  4. Peste ele adaugi smantana lichida si lasi pe foc inca 5 minute, la foc mare, pana cand smantana mai scade.
  5. Adaugi sare si piper si pasezi apoi toata compozitia in blender.
  6. Pui pieptul de pui rumenit in sosul obtinut in blender, pui totul la foc mic si mai lasi sa fiarba cateva minute.
  7. Presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Pui cu sos de smantana si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de smantana si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu sos de smantana si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.