Ardei umpluti cu peste - Retete Culinare

Ardei umpluti cu peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste fara oase
  • 20 ardei grasi mai micuti
  • 300 g orez
  • 3 fire de praz
  • 2 morcovi
  • 4 linguri bulion
  • 4 rosii
  • 1 cub concentrat de legume
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 200 ml suc de rosii
  • 4 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul si il speli in mai multe randuri de apa.
  2. Pui intr-o tigaie la calit uleiul.
  3. Cand acesta se incinge adaugi prazul spalat bine si tocat marunt.
  4. Adaugi apoi orezul strecurat bine de apa, bulionul, morcovii dati pe razatoarea fina, cubul de concentrat de legume, sare, piper, mararul si o cana de apa calda.
  5. Lasi totul sa fiarba la foc mic.
  6. In compozitia obtinuta adaugi usturoiul tocat marunt, condimentezi cu sare si piper si adaugi pestele dat prin masina de tocat carne.
  7. Cureti ardeii de cotoare si codite, si ii umpli cu compozitia rezultata.
  8. Rosiile le tai rondele si acoperi ardeii.
  9. Intr-o cratita torni putin ulei, asezi ardeii, torni in cratita sucul de rosii si o cana cu apa si dai ardeii la cuptor, la foc mediu, pentru o ora.
  10. Pofta buna!

Ardei umpluti cu peste




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.