Ciorbita cu aripioare de pui - Retete Culinare

Ciorbita cu aripioare de pui


Iti trebuie:
  • 8 aripi de pui
  • 70 g boabe de mazare
  • 150 g boabe fasole rosie
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei
  • 100 g dovlecei
  • 100 g vinete
  • 8 buchete mici de broccoli
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • tarhon
  • patrunjel verde
  • 700 ml bors
Pregatesti asa:
  1. Speli bine aripioarele de pui si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand se formeaza spuma o inlaturi cu ajutorul unei linguri.
  3. Adaugi apoi fasolea si mazarea si lasi sa fiarba cateva minute.
  4. Adaugi apoi si restul legumelor tocate cubulete.
  5. Intre timp, strecori borsul si il fierbi separat.
  6. Inainte cu cateva minute ca ciorbita sa fie gata adaugi in ciorba si borsul.
  7. Condimentezi cu sare si piper.
  8. Lasi la foc mic inca 10 minute.
  9. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Ciorbita cu aripioare de pui




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita cu aripioare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita cu aripioare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.