Creveti la tigaie - Retete Culinare

Creveti la tigaie


Iti trebuie:
  • 500 g creveti decorticati
  • 1 lamaie mare
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 g unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine crevetii, ii tamponezi cu un servet de bucatarie, ii stropesti cu putina zeama de lamaie si ii condimentezi cu sare si piper.
  2. Pui untul la incins si dupa ce acesta s-a infierbantat pui crevetii.
  3. Lasi crevetii pe foc circa 5 minute.
  4. Adaugi patrunjelul tocat marunt, zeama de lamaie, putina coaja de lamaie si opresti focul.
  5. Lasi acoperit cateva minute pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
  6. Pofta buna!

Creveti la tigaie


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Creveti la tigaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Creveti la tigaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.