Pui cu smantana si verdeata - Retete Culinare

Pui cu smantana si verdeata


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpe de pui ( sau piept de pui )
  • 3 linguri faina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • piper
  • 1 legatura mare marar
  • 1 lingura zahar
  • 400 ml smantana lichida
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le cureti de pielite, condimentezi cu sare si piper si le pui la prajit in ulei incins.
  2. Dupa ce carnea de pui s-a rumenit frumos pe ambele parti o scoti si o pui intr-un vas pe care il acoperi.
  3. In grasimea ramasa presari faina si amesteci bine.
  4. Adaugi putina supa de legume si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase.
  5. Pui ceapa intreaga, curatata, mararul tocat fin si adaugi si carnea de pui prajita.
  6. Lasi sa fiarba la foc mic pana in momentul in care se inmoaie carnea.
  7. Scoti bucata de ceapa.
  8. Condimentezi cu sare, piper, otet si putin zahar.
  9. La final adaugi si smantana si mai lasi sa fiarba la foc mic.
  10. Servesti cu verdeata tocata marunt.
  11. Pofta buna!

Pui cu smantana si verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu smantana si verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu smantana si verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.