Vinete umplute cu piept de pui - Retete Culinare

Vinete umplute cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 5 vinete
  • 300 g carne tocata de pui
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri ulei
  • 100 g telemea oaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar dijon
  • 3 linguri pasta de tp,ate
  • 3 catei de usturoi
  • verdeata
Pregatesti asa:
  1. Speli bine vinetele, le cureti partial de coaja si le tai pe orizontala.
  2. Scoti miezul vinetelor cu ajutorul unei lingurite si le lasi la scurs.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  4. Dupa doua minute adaugi si pieptul de pui tocat, miezul vinetelor maruntit si lasi pe foc pana in momentul in care scade zeama lasata de carne si de vinete.
  5. Opresti focul, condimentezi cu sare, piper, usturoiu zdrobit, pasta de tomate, verdeata tocata si amesteci bine.
  6. Asezi vinetele intr-o tava unsa cu ulei.
  7. Umpli vinetele cu compozitia formata mai sus, preasari deasupra telemea rasa si dai totul la cuptor pentru 40 de minute.
  8. Pofta buna!

Vinete umplute cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.