Gordon de pui cu spanac - Retete Culinare

Gordon de pui cu spanac


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 400 g spanac
  • 4 linguri smantana mai grasa
  • 100 g telemea oi
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli cu atentie frunzele de spanac si le pui la oparit in apa fierbinte cu un praf de sare.
  2. Lasi frunzele cateva minute sa se inmoaie.
  3. Intre timp, speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il bati cu un ciocan de snitele.
  4. Condimentezi fiecare bucata de snitel obtinuta cu sare si piper si dai la frigider pentru cateva minute.
  5. Dupa ce a fiert spanacul, il strecori bine si il toci marunt.
  6. Amesteci spanacul cu sare, piper, smantana, telemeaua si cascavalul rase si amesteci bine.
  7. Iei fiecare bucata de snitel, asezi cateva o lingurita de umplutura de spanac, rulezi si treci gordonurile prin faina, ou batut, pesmet.
  8. Pui snitelele de pui la prajit in ulei incins.
  9. Dupa ce sunt gata le scoti pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de grasime.
  10. Pofta buna!

Gordon de pui cu spanac



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gordon de pui cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gordon de pui cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.