Peste cu legume - Retete Culinare

Peste cu legume


Iti trebuie:
  • 1,5 kg file de peste ( sau peste intreg )
  • 5 cartofi
  • 1 telina mica
  • 400 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 2 mere
  • 1-2 lamai
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucatile de peste, le condimentezi cu sare si piper si il lasi la rece cateva minute.
  2. Cureti cartofii, telina, morcovii si merele, le tai bastonase si le asezi intr-o tava unsa cu ulei de masline.
  3. Speli ciupercile, le cureti si le tai in sferturi.
  4. Adaugi ciupercile in tava cu legume.
  5. Asezi pestele si pui deasupra pestelui si a legumelor un amestec facut din: apa, ulei de masline, sare, piper, cimbru.
  6. Inainte cu cateva minute ca pestele si legumele sa fie gata, scoti tava, adaugi vinul, 1/2 zeama de lamaie si dai din nou la cuptor pentru cateva minute.
  7. La final presari deasupra verdeata tocata marunt.
  8. Pofta buna!

Peste cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.