Ciorba dreasa de peste - Retete Culinare

Ciorba dreasa de peste


Iti trebuie:
  • 1,5 kg peste viu
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 4 cartofi
  • 400 g smantana lichida
  • 2 oua
  • 3 rosii
  • 3 linguri bulion
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii si cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cureti si radacina de patrunjel si telina si le pui si pe ele la calit alaturi de celelalte legume.
  3. Dupa ce s-au inmuiat putin torni apa si lasi sa fiarba.
  4. Cureti cartofii, ii speli, ii tai cubulete si ii pui la fiert in ciorba.
  5. Dupa 20 de minute, adaugi bucatile de peste, rosiile decojite si tocate marunt, sarea, piperul, bulionul si mai lasi sa fiarba circa 20 de minute.
  6. Inainte cu 5 minute, ca mancarea sa fie gata adaugi in ciorba si borsul strecurat si fiert separat intr-o alta oala.
  7. Bati ouale bine cu un praf de sare, adaugi smantana, amesteci bine dupa care adaugi cateva linguri de ciorbita fierbinte si continui sa amesteci.
  8. Torni amestecul de ou si smantana in ciorba, mai lasi sa dea in doua clocote, presari verdeata tocata marunt si acoperi oala.
  9. Pofta buna!

Ciorba dreasa de peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba dreasa de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba dreasa de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.