Ficatei de pui cu sos de ceapa - Retete Culinare

Ficatei de pui cu sos de ceapa


Iti trebuie:
  • 700 g ficat proaspat de pui
  • 2 cepe rosii mari
  • 5 frunze de busuioc
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 3 linguri miere
  • 4 mere ionatane
  • 150 ml vin dulce
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ficateii, ii cureti de pielite si ii pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  2. In timp ce fierb inlaturi spuma care se formeaza.
  3. Cand sunt gata ii scoti intr-o sita pentru a se scurge de apa.
  4. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei de masline incins si unt.
  5. Cureti merele de coaja, le tai felii subtiri si le pui la calit alaturi de ceapa.
  6. Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugi vinul, mierea, sare, piper si mai lasi sa fiarba circa 7 minute.
  7. Ungi un vas de yena cu putin unt, asezi ficateii de pui, rastorni sosul de ceapa si mere si dai la cuptor pentru 25 de minute.
  8. La final presari deasupra busuioc verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Ficatei de pui cu sos de ceapa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ficatei de pui cu sos de ceapa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ficatei de pui cu sos de ceapa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.