Mancarica de pui - Retete Culinare

Mancarica de pui


Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui
  • 2 morcovi tineri
  • 4 cartofi
  • 6 catei de usturoi
  • 3 linguri otet
  • 200 g smantana mai grasa
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le cureti de pielite si le pui la rumenit in ulei incins.
  2. Cand acestea devin aurii la culoarea, adaugi si morcovii taiati in rondele subtiri.
  3. Lasi sa se caleasca impreuna.
  4. Dupa 3 minute, adaugi si cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete, acoperi cu apa si lasi mancarica la fiert la foc mic.
  5. Cand carnea si legumele au fiert, scurgi zeama si pui din nou la foc.
  6. Adaugi cateii de usturoi tocati marunt, otetul, 2 linguri din zeama in care au fiert si lasi cateva minute pe foc.
  7. Condimentezi cu sare si piper, amesteci bine, opresti focul, adaugi smantana avand grija sa amesteci din nou si acoperi vasul.
  8. La final presari deasupra patrunjelul tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Mancarica de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.