Cartofi cu pastrama - Retete Culinare

Cartofi cu pastrama


Iti trebuie:
  • 8 cartofi noi mari
  • 200 g pastrama de porc putin afumata
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 3 linguri cascaval ras
  • 1 ceapa rosie
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii de coaja si ii pui la fiert in apa rece cu o lingura de sare.
  2. Nu lasi cartofii sa fiarba complet.
  3. Dupa 25 de minute, ii scoti, ii lasi sa se racoreasca, ii tai pe jumatate si ii scobesti cu ajutorul unei lingurite.
  4. Amesteci miezul cartofilor cu pastrama si ceapa tocate marunt, sare, piper, cascaval ras, patrunjel verde si amesteci bine.
  5. Umpli cartofii cu acest amestec si ii pui intr-unvas de yena uns cu unt.
  6. Lasi cartofii la cuptor circa 30 de minute.
  7. Pofta buna!

Cartofi cu pastrama



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi cu pastrama "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi cu pastrama - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.