Pateuri cu somon si spanac - Retete Culinare

Pateuri cu somon si spanac


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foitaj
  • 400 g spanac
  • 250 g somon
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • susan
  • mac
  • 1 galbenus de ou
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand aceasta devine aurie, adaugi si usturoiul tocat marunt.
  3. Speli bine frunzele de spanac, le toci marunt si le pui la inabusit alaturi de ceapa si usturoi.
  4. Condimentezi cu sare si piper si lasi spanacul sa se inmoaie.
  5. Adaugi si somonul taiat cubulete mici si mai lasi pe foc cateva minute.
  6. Intinzi aluatul de foitaj pe o planseta tapetata cu faina, tai in dreptunghiuri pe care le umpli cu amestecul de spanac, le rulezi sau le impaturesti, le dai cu ou batut si susan si le pui intr-o tava.
  7. Introduci tava in cuptorul preincalzit si lasi circa 40 de minute.
  8. Pofta buna!

Pateuri cu somon si spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pateuri cu somon si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pateuri cu somon si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.