Ciorba a la grec - Retete Culinare

Ciorba a la grec


Iti trebuie:
  • 700 g carne de pui
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 70 g orez
  • 200 ml smantana lichida
  • 2 galbensuri
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper
  • bors
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui, o tai cubulete potrivite ca marime si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare, avand grija sa inlaturi spuma definitiv dupa ce se formeaza.
  2. Dupa ce ai inlaturat spuma definitiv, adaugi si legumele curatate, spalate si tocate marunt.
  3. Lasi ciorba sa fiarba la foc potrivit.
  4. Alegi orezul, il speli in mai multe randuri de apa si il adaugi in ciorba alaturi de celelalte ingrediente.
  5. Dupa ce au fiert legumele si carnea, iei oala de pe foc.
  6. Formezi un amestec din galbenusuri batute bine, faina, smantana lichida, un praf de sare, piper si cateva linguri de ciorba fierbinte si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase.
  7. Cu acest amestec dregi ciorba.
  8. Pui din nou ciorbita pe foc, adaugi borsul strecurat si fiert separat intr-un alt vas, mai lasi sa dea in clocote, presari deasupra verdeata tocata marunt si acoperi vasul in care a fiert ciorba.
  9. Pofta buna!

Ciorba a la grec


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba a la grec "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba a la grec - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.