Tocanita de dovlecei si carne tocata - Retete Culinare

Tocanita de dovlecei si carne tocata


Iti trebuie:
  • 4 dovlecei
  • 500 g carne tocata de pui ( sau amestec vita si porc )
  • 2 cepe rosii
  • 3 linguri bulion
  • 1 legatura mica marar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugi carnea tocata de pui, condimentezi cu sare si piper si lasi sa se caleasca impreuna.
  3. Torni putina apa sau supa de legume pentru a fierbe.
  4. Dupa cateva minute, adaugi bulionul, mai condimentezi daca e cazul, adaugi si dovleceii spalati bine, curatati partial de coaja si taiati fie rondele, fie bastonase ( dupa preferinta ).
  5. Acoperi cu supa de legume si lasi mancarica sa fiarba la foc mic.
  6. La final presari deasupra marar verde tocat marunt.
  7. Pofta buna!

Tocanita de dovlecei si carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de dovlecei si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de dovlecei si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.