Clatite cu dovlecel si telemea - Retete Culinare

Clatite cu dovlecel si telemea


Iti trebuie:
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 dovlecel
  • 1 cana faina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri unt
  • 1/2 legatura mica marar
  • 150 g telemea
  • 100 g cascaval
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovlecelul, il cureti de coaja, il dai pe razatoarea mica si il scurgi bine de apa.
  2. Presari sare, il amesteci bine si il lasi putin deoparte.
  3. Spargi ouale, te asiguri ca fiecare in parte este proaspat si le bati cu un praf de sare.
  4. Adaugi faina si putin piper.
  5. Torni cate putin lapte si subtiezi treptat compozitia, pana cand capata consistenta smantanii.
  6. Adaugi mararul fin tocat, untul lasat cateva minute la temperatura camerei si dovlecelul dat pe razatoare si stors bine.
  7. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie de consistenta unei smantani.
  8. Incingi tigaia si o ungi cu ajutorul unui servetel inmuiat in ulei.
  9. Torni uniform cate un polonic de compozitie si coci clatitele pe ambele parti.
  10. Dai branza si cascavalul pe razatoarea si umpli clatitele cat sunt inca fierbinti cu amestecul de branza rasa si cascaval.
  11. Pofta buna!

Clatite cu dovlecel si telemea


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Clatite cu dovlecel si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Clatite cu dovlecel si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.