Spaghete cu chiftelute si sos de rosii - Retete Culinare

Spaghete cu chiftelute si sos de rosii


Iti trebuie:
  • 400 g spaghete
Pentru chiftele iti trebuie:
  • 400 g carne tocata ( fie de pui, fie amestec vita si porc )
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 ou mare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 felii de franzela
  • ulei pentru prajit
Pentru sosul de rosii iti trebuie:
  • 400 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc uscat
  • 1 lingura zahar brun
Pregatesti asa:
  1. Pui pastele la fiert intr-un  vas cu apa clocotita.
  2. Adaugi la fiert o lingurita de sare si una de ulei.
  3. Dupa ce au fiert pastele, le scurgi, le clatesti sub un jet de apa rece si le lasi la scurs intr-o strecuratoare.
  4. Intre timp, amesteci carnea tocata cu oul, ceapa tocata marunt, verdeata tocata marunt, usturoiul pisat, sare, piper, paine inmuiata si stoarsa bine si amesteci bine.
  5. Cu mana umeda formezi chiftelute pe care le prajesti in ulei incins.
  6. Cand sunt gata chiftelel le scoti pe servetele de bucatarie.
  7. Pentru sos, fierbi sosul de rosii cateva minute impreuna cu busuioc, sare, piper, oregano si lingura de zahar brun, avand grija sa amesteci din cand in cand.
  8. Adaugi in sosul de rosii si chiftelutele, lasi sa dea cateva clocote, dupa care acoperi vasul pentru a se intrepatrunde aromele.
  9. Servesti spaghetele cu sosul de rosii si chiftelute.
  10. Pofta buna!

Spaghete cu chiftelute si sos de rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spaghete cu chiftelute si sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spaghete cu chiftelute si sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.