Dovlecei umpluti cu sunca si porumb - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu sunca si porumb


Iti trebuie:
  • 5 dovlecei
  • 100 g unt
  • 5 rosii
  • 300 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 g porumb dulce
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovleceii, ii tamponezi cu un servet si ii tai in jumatate pe lungime.
  2. Scoti miezul cu ajutorul unei lingurite si asezi dovleceii intr-o tava unsa cu ulei.
  3. In interiorul fiecarei jumatati de dovlecel pui cate un cubulet de unt.
  4. Speli bine rosiile, le toci marunt si le amesteci cu usturoiul tocat marunt, sunca taiata cubulete si boabe de porumb.
  5. Condimentati cu sare si piper si umpleti dovleceii cu amestecul format mai sus.
  6. Presari cascaval ras si dai tava la cuptor pentru circa 40 de minute.
  7. La final presari verdeata tocata marunt.
  8. Pofta buna!

Dovlecei umpluti cu sunca si porumb

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu sunca si porumb "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu sunca si porumb - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.