Gogosi coapte - Retete Culinare

Gogosi coapte


Iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 400 ml lapte
  • 50 g unt moale
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 3 pliculete zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale bine cu un praf de sare.
  2. Adaugi usor laptele, untul si continui sa bati cu ajutorul unui tel.
  3. Adaugi faina cernuta praful de copt, toata odata amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
  4. Adaugi esenta de vanilie, zaharul vanilat si continui sa amesteci.
  5. Ungi o tava de briose cu putin ulei si o introduci cateva minute la cuptor pentru a fi incinsa.
  6. Umpli formele putin peste jumatatea volumului, cu compozitia pregatita.
  7. Introduci din nou tava in cuptor cu atentie si o lasi pentru aproximativ 40 de minute.
  8. Pofta buna!

Gogosi coapte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi coapte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi coapte - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.