Ciorbita cu dovlecei - Retete Culinare

Ciorbita cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 3 morcovi
  • 4 dovlecei
  • 3 l supa de legume
  • 2 3 ardei grasi
  • 5 rosii
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri orez
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 galbenus de ou
  • 200 ml smantana
  • 700 ml bors
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in oala in care vei fierbe ciorba, in putin ulei incins.
  2. Dupa un minut, adaugi ardeii, dovleceii taiati cubulete, mai lasi doua minute, adaugi supa de legume si lasi sa fiarba incet.
  3. Speli orezul, il clatesti bine si il pui la fiert alaturi de ciorba.
  4. Decojesti rosiile si le tai marunt.
  5. Le pui in ciorba dupa 5 minute.
  6. Cand legumele sunt fierte, adaugi si borsul strecurat si fiert separat intr-un alt vas.
  7. Bati galbenusul de ou cu un praf de sare, piper, boia si smantana.
  8. Adaugi in amestecul de ou si smantana si cateva linguri de ciorba calda.
  9. Amesteci bine, iar in momentul in care legumele si orezul sunt fierte, iei vasul de pe foc si torni amestecul in ciorba.
  10. Presari mararul fin tocat si pastrezi vasul acoperit 5 minute.
  11. Pofta buna!

Ciorbita cu dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.