Tocanita cu pipote de pui - Retete Culinare

Tocanita cu pipote de pui


Iti trebuie:
  • 700 g pipote de pui
  • 3 cepe rosii
  • 2 ardei capia
  • 3 linguri seminte de susan
  • 40 ml sos de soia
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pipotele de pui si le pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  2. Spumezi ori de cate ori e necesar.
  3. Dupa ce au fiert pipotele, le scurgi bine de apa, le clatesti sub un jet de apa rece si le pui la marinat intr-un amestec format din: sosul de soia, ardeii taiati feliute subtiri, zeama de lamaie, seminte de susan, ulei de masline, sare, piper si ceapa tocata marunt.
  4. Lasi pipotele la marinat circa 50 de minute.
  5. Dupa aceea prajesti pipotele marinate in ulei incins pentru circa 10 minute.
  6. Pofta buna!

Tocanita cu pipote de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu pipote de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu pipote de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.