Chiftele de pui cu ciuperci - Retete Culinare

Chiftele de pui cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 400 g piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g ciuperci
  • 1 ou
  • 2 ardei capia
  • 2 felii de franzela
  • sare
  • piper
  • 1 legatura mica patrunjel
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Inmoi painea in lapte rece.
  2. Cureti ceapa si le toci marunt.
  3. Cureti ciupercile, le speli bine, le stergi cu un servet si le toci marunt.
  4. Dai prin masina de tocat carne pieptul de pui, ardeii si painea inmuiata si scursa bine.
  5. Amesteci carnea de pui tocata cu ciupercile, ardeii, ceapa , oul, sare, piper, boia si verdeata tocata marunt.
  6. Pui chiftelutele la prajit in ulei incins.
  7. Cand sunt gata le scoti pe servetele de bucatarie pentru a elimina excesul de grasime.
  8. Pofta buna!

Chiftele de pui cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de pui cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de pui cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.