Crema de telemea si oua - Retete Culinare

Crema de telemea si oua


Iti trebuie:
  • 200 g branza de bivolita
  • 5 oua
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert si le lasi pana cand devin tari.
  2. Dupa ce au fiert, le tii cateva minute in apa rece pentru a fi mai usor de curatat.
  3. Decojesti ouale si le dai pe razatoare.
  4. Adaugi untul moale, mustarul, 1 lingura zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
  5. Adaugi apoi smantana, mararul fin tocat, ceapa tocata cat mai marunt, branza data pe razatoare si amesteci bine.
  6. Lasi crema de branza si oua la rece pana in momentul servirii.
  7. Pofta buna!

Crema de telemea si oua



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de telemea si oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de telemea si oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.