Bors muntenesc de peste - Retete Culinare

Bors muntenesc de peste


Iti trebuie:
  • 1,5 kg peste
  • 3 ardei gras
  • 3 morcovi
  • 3 rosii
  • 3 cepe
  • 1 radacina hrean
  • 1 legatura leustean
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 1 cana corcoduse
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pestele, il cureti de solzi si intenstine daca e cazul, il clatesti bine atat pe interior cat si pe exterior, il sarezi si il dai la rece.
  2. Cureti cepele , le toci marunt si le pui la calit in ulei incins in oala in care vei face ciorba.
  3. Dupa doua minute, adaugi si ardeii taiati cubulete, rosiile decojite si tocate marunt, pui apa si lasi sa fiarba la foc mic.
  4. Dupa 25 de minute, adaugi si pestele, hreanul ras, condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic.
  5. Intr-un alt vas, fierbi corcodusele, le scurgi si le treci printr-o sita, obtinand astfel bulion de corcoduse.
  6. Dupa aproximativ 20 de minute de fierbere, iei oala de pe foc, acresti ciorba cu bulion de corcoduse si o dregi cu ouale batute.
  7. Presari marar, patrunjel si leustean, acoperi ciorba, opresti focul si lasi sa se inabuse cate minute.
  8. Pofta buna!

Bors muntenesc de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors muntenesc de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors muntenesc de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.