Supa crema de pui cu dovlecel - Retete Culinare

Supa crema de pui cu dovlecel


Iti trebuie:
  • 700 g dovlecei
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 500 g piept de pui
  • 3 linguri unt
  • 3 galbenusuri
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 1 legatura marar tocat
Pregatesti asa:
  1. Cureti telina, cepele, morcovii si radacina de patrunjel si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Intr-o oala de ciorba, pui untul la topit si pui la calit pieptul de pui, curatat de pielite si taiat in fasii.
  3. Lasi pieptul de pui sa se inabuse cateva minute, condimentezi cu sare si piper, adaugi si dovleceii taiati cubulete, adaugi putina apa si lasi sa se inmoaie.
  4. Adaugi in oala cu pui si dovlecel supa de legume fierbinte si continui fierberea pana cand carnea s-a patruns bine.
  5. Bati galbenusurile cu un praf de sare si piper, adaugi smantana si cateva linguri de supa si adaugi acest amestec in supa de dovlecei.
  6. Lasi sa dea in cateva clocote, dupa care pasezi carnea si legumele cu ajutorul mixerului vertical.
  7. La final presari deasupra marar verde tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Supa crema de pui cu dovlecel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de pui cu dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de pui cu dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.