Ciorba de loboda - Retete Culinare

Ciorba de loboda


Iti trebuie:
  • 3 legaturi loboda
  • 1 legatura lesutean
  • 1 legatura stevie
  • 1 legatura mica frunze de telina
  • 1/2 telina mica
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 250 ml smantana lichida
  • 2 oua
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • 1 linguri condiment vegetal
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit intr-o oala cu putin ulei.
  2. Dupa doua minute, adaugi morcovii si telina date pe razatoare.
  3. Adaugi putina apa fierbinte, condimentul vegetal si lasi sa fiarba circa 20 de minute.
  4. Speli frunzele de loboda, stevia, le tai in fasii late de 2 cm si le pui in oala.
  5. Dupa cateva minute, presari 1/2 din frunzele de leustean si de telina, toate tocate marunt.
  6. Sarezi si condimentezi dupa gust si lasi ciorba sa mai fiarba inca 2 minute, apoi torni borsul fiert.
  7. Bati ouale impreuna cu un polonic de ciorba si smantana, le torni incet in oala, opresti focul, presari deasupra frunze de leustean tocate si acoperi vasul.
  8. Pofta buna!

Ciorba de loboda

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de loboda "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de loboda - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.