Ciorba cu fasole verde - Retete Culinare

Ciorba cu fasole verde


Iti trebuie:

  • 250 g fasole verde
  • 3 fire de praz
  • 300 g varza dulce
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
  • 150 g telemea
  • 2 linguri unt
Pregatesti asa:
  1. In oala in care se va fierbe ciorba se pune la incins untul.
  2. Se curata prazul, se taie in rondele subtiri si se pune la calit in untul incins.
  3. Se adauga apoi morcovii dati pe razatoarea mare, radacina si pastarnacul razuite de asemenea, se adauga cateva linguri de apa calda si se lasa sa se inabuse impreuna.
  4. Stingi cu apa fierbinte, adaugi fasolea verde rupta in doua, varza dulce data pe razatoare si continui fierberea pana cand toate legumele se inmoaie.
  5. Adaugi sare si piper, opresti focul, adaugi smantana, presari patrunjel tocat si branza data pe razatoare si ciorbita este gata.
  6. Pofta buna!

Ciorba cu fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.