Ceafa de porc cu legume - Retete Culinare

Ceafa de porc cu legume


Iti trebuie:
  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 gogosar
  • 2 cepe rosii
  • 5 rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri capere
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Pui rosiile pentru 1 minut in apa clocotita, le lasi cateva secunde, le scoti si le cureti de coaja.
  2. Cureti cepele, le toci dupa preferinte si le pui la calit in ulei de masline incins.
  3. Adaugi apoi si ardeii taiati fasii, adaugi rosiile taiate cubulete si lasi pana cand se inmoaie legumele.
  4. Dupa ce s-au innabusit legumele, adaugi verdeata tocata marunt, caperele, sare, piper si amesteci bine.
  5. Speli bine bucatile de ceafa, le stergi cu un prosop de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si pui carnea la innabusit in ulei incins.
  6. Adaugi din cand in cand putina apa.
  7. Cand carnea este gata o servesti cu sosul de legume.
  8. Pofta buna!

Ceafa de porc cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ceafa de porc cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ceafa de porc cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.