Spuma de caise - Retete Culinare

Spuma de caise


Iti trebuie:

  • 400 g caise
  • 10 g gelatina
  • 300 ml frisca
  • 1 albus de ou
  • 2 linguri zahar
  • 60 g fistic
  • 100 ml lichior de caise
Pregatesti asa:
  1. Speli bine caisele, le cureti de samburi, le scurgi bine de apa, le toci cubulete mici si le pui la marinat in lichiorul de caise si zaharul.
  2. Pui gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.
  3. Mixezi frisca pana cand se intareste.
  4. Bati albusul de ou spuma tare cu un praf de sare.
  5. Mixezi caisele marinate cu mixerul vertical pana cand obtii un piure de fructe fin.
  6. Adaugi peste piureul de caise frisca si amesteci cu ajutorul unei spatule.
  7. Adaugi si fisticul maruntit, spuma de albus si amesteci usor.
  8. Adaugi si gelatina inmuiata, amesteci bine si dupa pui spuma de caise la rece pentru minim o ora.
  9. Pofta buna!

Spuma de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spuma de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spuma de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.