Ciuperci umplute cu branza si marar - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu branza si marar


Iti trebuie:
  • 500 g ciuperci cu palaria mai mare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 350 g branza de oi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura mica marar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile, indepartezi piciorusele acestora si le pui la scurs.
  2. Toci piciorusele, mararul, ceapa si usturoiul.
  3. Amesteci cu branza de oi data pe razatoare, cu sare si piper si amesteci bine.
  4. Umpli ciupercile cu aceasta umplutura si le asezi intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
  5. Dai tava la cuptor pentru circa 40 de minute.
  6. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu branza si marar


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu branza si marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu branza si marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.