Pulpe de pui cu cartofi - Retete Culinare

Pulpe de pui cu cartofi


Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui
  • 8 cartofi
  • 500 g bere
  • sare
  • piper
  • 1 baton scortisoara
  • 1 cuisor
  • 1/2 lingurita curry
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le dezosezi, le ungi cu ulei, le condimentezi cu sare, piper si curry si le asezi intr-o tava unsa cu ulei.
  2. Stropesti puiul cu bere, adaugi si o cana de apa, scortisoara rupta in bucati si cuisoarele.
  3. Cureti cartofii, ii speli bine, ii tai cubulete si ii adaugi in tava cu pulpe de pui.
  4. Acoperi tava cu folie de aluminiu, o intepi din loc in loc si o dai la cuptor.
  5. Inainte cu 15 minute ca mancarea sa fie gata, scoti folia de aluminiu si lasi sa se rumeneasca frumos.
  6. Pofta buna!

Pulpe de pui cu cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpe de pui cu cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpe de pui cu cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.