Supa crema de usturoi - Retete Culinare

Supa crema de usturoi


Iti trebuie:
  • 5 capatani de usturoi
  • 4 cepe
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 l supa de pui
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbrisor uscat
  • 200 g branza emmentaler
Pregatesti asa:
  1. Cureti cateii de usturoi, ii stropesti cu ulei de masline,presari putina sare si ii pui intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.
  2. Asezi cateii de usturoi in tava,deasupra pui o folie de aluminiu si dai tava la cuptor pentru 40 de minute.
  3. Pui si cepele intr-o tava tapetata cu hartie de aluminiu, presari ulei de masline si putina sare si le dai la cuptor pentru 30 de minute.
  4. Scoti ceapa si usturoiul, le lasi sa se racoreasca, le pasezi cu o furculita si le pui intr-o oala alaturi de supa de pui, cimbrisor, sare si piper.
  5. Lasi sa fiarba la foc mic circa 50 de minute.
  6. Servesti supa cu branza rasa pe deasupra.
  7. Pofta buna!

Supa crema de usturoi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de usturoi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de usturoi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.