Pastrav cu rosii si ciuperci - Retete Culinare

Pastrav cu rosii si ciuperci


Iti trebuie:
  • 2 pastravi
  • 700 g rosii
  • 3 cepe
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 100 ml vin alb
Pregatesti asa:
  1. Cureti pastravii de solzi si intestine, ii speli bine atat pe interior cat si pe exterior si ii condimentezi cu sare si piper.
  2. Cureti cepele, le tai rondele iar patrunjelul il toci marunt.
  3. Intr-un vas de yena asezi un strat de felii de rosii, un strat de ciuperci spalate bine si taiate rondele si un strat de rondele de ceapa.
  4. Presari patrunjel verde tocat marunt si asezi pestele.
  5. Acoperi cu restul de rosii, rondele de ceapa, presari patrunjel, torni deasupra vinul si uleiul si introduci vasul in cuptor pentru circa 45 de minute.
  6. Pofta buna!

Pastrav cu rosii si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrav cu rosii si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrav cu rosii si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.