Friptura de vita cu sos de ciuperci - Retete Culinare

Friptura de vita cu sos de ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg muschi de vita
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri otet
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri unt
  • 70 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • rosii chery
Pentru sosul de ciuperci iti trebuie:
  • 400 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 70 ml vin alv
  • cimbru verde tocat marunt
  • parmezan ras
Pregatesti asa:
  1. Pregatesti un sos pentru mariant din otet, ulei de masline, sosul de soia, sare, piper si usturoi pisat.
  2. Speli bine carnea de vita, o stergi cu un prosop si asezi carnea in marinata si amesteci bine.
  3. Infoliezi carnea si o dai la rece pentru cateva minute.
  4. Dupa ce carnea s-a marinat bine, o scoti din sosul de marinat, o scurgi bine, o mai condimentezi cu sare si piper daca mai e nevoie si o asezi pe gratarul incins.
  5. Lasi carnea cate trei minute pe fiecare parte.
  6. Speli bine rosiile, le stergi bine si le asezi si pe ele pe gratat.
  7. Pentru sosul de ciuperci, pui untul la topit si dupa ce s-a incins adaugi ciupercile curatate, spalate si taiate rondele.
  8. Lasi ciupercile circa 5 minute.
  9. Cureti usturoiul, il toci marunt si il pui la calit alaturi de ciupercute.
  10. Dupa 1 minut, adaugi vinul si lasi pe foc pana cand se evapora alcoolul.
  11. La final, adaugi parmezanul ras si servesti sosul de ciuperci alaturi de muschiuletul de vita si rosiile cherry.
  12. Pofta buna!

Friptura de vita cu sos de ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de vita cu sos de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de vita cu sos de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.