Paste cu sunca si sos de verdeata - Retete Culinare

Paste cu sunca si sos de verdeata


Iti trebuie:

  • 300 g sunca putin afumata
  • 400 g paste
  • 2 linguri unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura marar
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si una de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert pastele, le treci sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
  4. Intr-o tigaie pui la incins untul.
  5. Cand untul incepe sa sfaraie, adaugi faina in ploaie si amesteci energic.
  6. Adaugi laptele putin cate putin si amesteci bine pentru a nu se forma cocoloase.
  7. Adaugi si smantana, cascavalul ras si lasi sosul la foc mic avand grija sa amesteci mereu.
  8. Adaugi si mararul tocat fin, sunca taiata cubulete si condimentezi cu sare si piper.
  9. Servesti pastele cu sosul de marar si sunca.
  10. Pofta buna!

Paste cu sunca si sos de verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sunca si sos de verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sunca si sos de verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.