Ciorba cu carnaciori afumati - Retete Culinare

Ciorba cu carnaciori afumati


Iti trebuie:
  • 4 cartofi
  • 200 g carnaciori putin afumati
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 telina
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 100 g slaninuta afumata
  • 150 g orez
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • leustean
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, telina, morcovii, ardeii, le toci cubulete si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Separat cureti cartofii si ii pui la fiert separat.
  3. Alegi orezul cu atentie si il fierbi separat in apa rece cu un praf de sare.
  4. Tai slaninuta cubulete, carnaciorii rondele subtiri si le pui la calit.
  5. In oala cu legume, adaugi cartofii fierti, orezul, carnaciorii si slaninuta.
  6. Condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba impreuna la foc mic.
  7. Separat, fierbi borsul si dupa ce l-ai fiert il adaugi in ciorba.
  8. Toci marunt verdeata, o adaugi in ciorba, opresti focul, acoperi cu un capac si lasi cateva minute sa se intrepatrunda aromele.
  9. Pofta buna!

Ciorba cu carnaciori afumati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu carnaciori afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu carnaciori afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.