Chiftelute de dovlecei - Retete Culinare

Chiftelute de dovlecei


Iti trebuie:
  • 1 ceapa rosie
  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 5-6 linguri faina
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat marunt
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovleceii, ii stergi si ii dai pe razatoare.
  2. Presari deasupra lor sare si ii pui la scurs intr-o strecuratoare.
  3. Dupa ce s-au scurs bine, ii asezi intr-un bol in care mai adaugi ceapa tocata marunt, ouale, usturoiul tocat marunt, sare, piper si faina.
  4. Adaugi si verdeata tocata marunt si amesteci bine.
  5. Cu ajutorul unei lingurite ude iei din compozitia de chiftelute si le pui la prajit in ulei incins.
  6. Cand sunt gata le scoti pe servetele de bucatarie pentru a indeparta excesul de grasime.
  7. De asemenea, chiftelutele pot fi pregatite si la cuptor: intr-o tava unsa cu putin ulei, asezi hartie de copt, iei cu o lingurita din compozitia de chiftelute si asezi in tava.
  8. Dai tava la cuptor pentru circa 30 de minute.
  9. Pofta buna!

Chiftelute de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.