Piept de pui cu sos de smantana si cascaval - Retete Culinare

Piept de pui cu sos de smantana si cascaval


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 400 g ciuperci
  • 250 g smantana
  • 150 g cascaval
  • 250 ml lapte
  • 4 cartofi
  • 2 cepe rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita curry
  • verdeturi italiene
Pregatesti asa:
  1. Ungi un vas de yena sau de ceramica cu putin ulei de masline.
  2. Cureti cepele, le tai solzisori si le asezi in vas.
  3. Condimentezi cu verdeturi italiene, putin curry, sare, piper.
  4. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tai fasii, condimentezi cu sare, piper si curry si il pui peste ceapa.
  5. Dai vasul la cuptor pentru 15 minute.
  6. Intre timp, cureti si speli bine ciupercile, le tai in jumatati si dupa 15 minute scoti vasul din cuptor si adaugi si ciupercutele.
  7. Cureti cartofii, ii tai cubulete, ii adaugi in vas si acoperi cu o folie de aluminiu.
  8. Dai la cuptor pentru 20 de minute.
  9. Pentru sos, pui laptele la fiert, iar cand fierbe presari faina in ploaie, amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase, 100 g cascaval si iei vasul de pe foc.
  10. Adaugi si smantana in sos si amesteci usor.
  11. Cand cartofii s-au inmuiat, iei folia de aluminiu si torni deasupra sosul alb.
  12. Razi cascavalul care ti-a ramas si dai din nou la cuptor circa 25 de minute.
  13. Pofta buna!

Piept de pui cu sos de smantana si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu sos de smantana si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu sos de smantana si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.