Macaroane cu carne tocata - Retete Culinare

Macaroane cu carne tocata


Iti trebuie:
  • o punga macaroane
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 5 rosii decojite
  • 400 g carne tocata de vita
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 40 g pasta de tomate
  • ulei de masline
Pentru sos iti trebuie:
  • 50 g faina
  • 60 g unt
  • 500 ml lapte
  • 120 g parmezan
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 oua
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei de masline incins.
  2. Dupa doua minute, adaugi si usturoiul tocat impreuna cu carnea de vita tocata.
  3. Cand carnea devine albicioasa la culoare, adaugi rosiile decojite si taiate cubulete mici, pasta de tomare, sare, piper si lasi la foc mic circa 20 de minute.
  4. Dupa 20 de minute, iei vasul de pe foc, lasi sa se racoreasca si adaugi oul si pesmetul.
  5. Amesteci bine si lasi putin deoparte.
  6. Separat, fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
  7. Intr-o tigaie, pui untul la incins, adaugi faina si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase.
  8. Stingi cu laptele, continuand sa amesteci.
  9. Dupa primul clocot, adaugi ouale batute bine, sare, piper si nucsoara.
  10. Ungi un vas de yena cu unt, tapetezi cu pesmet, asezi jumatate din cantitatea de macaroane fierte si strecurate bine, sosul de carne, sosul alb si parmezan.
  11. Pui restul macaroanelor, sos de carne, sos alb si parmezan.
  12. Dai vasul la cuptor pentru 35 de minute.
  13. Pofta buna!

Macaroane cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Macaroane cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Macaroane cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.