Paste cu chiftelute de peste - Retete Culinare

Paste cu chiftelute de peste


Iti trebuie:
  • 300 g ton
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei capia
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 400 g rosii din conserva
  • 5 linguri keptchup
  • 1 ou
  • 400 g spaghete
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • 2 felii franzela
Pregatesti asa:
  1. Pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  2. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  3. Cureti ardeii de seminte, ii speli bine, ii toci dupa preferinte si ii pui la calit alaturi de ceapa.
  4. Adaugi rosiile din conserva maruntite, sare, piper, oregano, 4-5 linguri apa si lasi la fiert circa 15 minute.
  5. Iei tigaia de pe foc, adaugi ketchupul, lasi sa se racoreasca si pui acest amestec intr-un blender.
  6. Maruntesti tonul cu ajutorul unei furculite, adaugi franzela inmuiata in apa si scursa bine, oregano, sare, piper, oul si amesteci bine.
  7. Cu mana umeda formezi chiftelute si prajesti chiftelutele in ulei incins.
  8. Cand sunt gata adaugi chiftelele de peste in sosul de rosii.
  9. Servesti spaghetele fierte cu sosul de rosii si chiftelutele de peste.
  10. Pofta buna!

Paste cu chiftelute de peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu chiftelute de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu chiftelute de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.