Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Paste cu chiftelute de peste
http://www.bucatarul.ro/retete-_6800_1_-Paste-cu-chiftelute-de-peste/Paste-cu-chiftelute-de-peste.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Suta Adriana
Data 14/10/2013
 

Pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins...


Iti trebuie:
  • 300 g ton
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei capia
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 400 g rosii din conserva
  • 5 linguri keptchup
  • 1 ou
  • 400 g spaghete
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • 2 felii franzela
Pregatesti asa:
  1. Pui pastele la fiert si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  2. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  3. Cureti ardeii de seminte, ii speli bine, ii toci dupa preferinte si ii pui la calit alaturi de ceapa.
  4. Adaugi rosiile din conserva maruntite, sare, piper, oregano, 4-5 linguri apa si lasi la fiert circa 15 minute.
  5. Iei tigaia de pe foc, adaugi ketchupul, lasi sa se racoreasca si pui acest amestec intr-un blender.
  6. Maruntesti tonul cu ajutorul unei furculite, adaugi franzela inmuiata in apa si scursa bine, oregano, sare, piper, oul si amesteci bine.
  7. Cu mana umeda formezi chiftelute si prajesti chiftelutele in ulei incins.
  8. Cand sunt gata adaugi chiftelele de peste in sosul de rosii.
  9. Servesti spaghetele fierte cu sosul de rosii si chiftelutele de peste.
  10. Pofta buna!

Paste cu chiftelute de peste