Snitele umplute - Retete Culinare

Snitele umplute


Iti trebuie:
  • 2 bucati piept de pui
  • 100 g caise uscate
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 100 g cascaval
  • frunze de salvie
  • 70 g migdale pisate
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il tai in jumatati, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servetel, condimentezi cu sare si piper si faci un buzunar pe care urmeaza sa il umpli.
  2. Tai marunt caisele, adaugi migdalele, cascavalul ras, frunzele de salvie tocate marunt si 1 ou batut.
  3. Cu aceasta compozitie umpli buzunarele pieptului de pui si le prinzi cu scobitori.
  4. Dai pieptul de pui umplut prin faina, ou batut si pesmet si le prajesti in ulei incins.
  5. Cand sunt gata scoti snitelele pe servetele de bucatarie pentru a indeparta excesul de ulei.
  6. Servesti aceste snitele cu o garnitura de legume la tigaie.
  7. Pofta buna!

Snitele umplute

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Snitele umplute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Snitele umplute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.